Over ons

Autobedrijf Vos is opgericht in 1964 door dhr. R. Vos en is een echt familiebedrijf. Momenteel wordt het autobedrijf gerund door Jan Vos en is ook zijn zoon Robbert actief in het bedrijf.

In de afgelopen 50 jaar zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de autobranche, waar de wensen van de klant centraal staan. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een enorm inkoopnetwerk opgebouwd door heel Europa en staan wij dagelijks in contact met de dealerleveranciers. Zo kunnen wij alle klanten van hun behoeftes voorzien en is een zoekopdracht voor ons geen probleem.

Over ons afb1.jpg

Honda Vos

Bij Autobedrijf Vos kunt u terecht met en voor alle merken auto’s, maar wij hebben ook meer dan 40 jaar ervaring met het merk Honda . Uw Honda  is bij ons dus in goede en vertrouwde handen.

Ons aanbod

Autobedrijf Vos heeft altijd gemiddeld 70 jong gebruikte auto’s op voorraad. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit Honda, Volkswagen, Mercedes, BMW en Audi. Al onze occasions zijn met zorg geselecteerd, jong van hart en beschikken over weinig kilometers. Uiteraard worden alle auto’s voorzien van een aantoonbare historie.

Over ons afb 2.jpg

Service Center

In onze ruime werkplaats kunt u terecht met alle soorten en merken auto’s. Onze vakbekwame monteurs volgen regelmatig opleidingen en beschikken over de modernste apparatuur. Wij verzorgen het onderhoud aan uw auto tegen een scherp tarief.

Meer weten over Autobedrijf Vos? Neem dan contact met ons op!

Over ons afb 3.jpg